Zo werkt een kortingscode

Heb je een kortingscode ontvangen? Vul de code in op de winkelwagenpagina. Als de code nog geldig is, krijg je een specifieke korting op je bestelbedrag.

Bekijk de voorwaarden van de kortingscodes:

– Kortingscodes van Livinnhome24 zijn in te wisselen op livinnhome24.nl.

– De aard, duur en vervaldatum van een kortingscode en overige specifieke gebruiksvoorwaarden staan in de uiting waarin de kortingscode is opgenomen.

– Iedere kortingscode is gedurende een bepaalde looptijd geldig, na deze periode kun je de kortingscode niet meer gebruiken.

– Een kortingscode kun je maar één keer gebruiken; wanneer je de bestelling annuleert of retourneert, krijg je geen nieuwe kortingscode.

– Kortingscodes zijn niet geldig op eventuele bezorg- en servicekosten.

– Kortingscodes kun je niet gebruiken in combinatie met speciale acties, aanbiedingen en andere kortingscodes.

– Kortingscodes kun je niet gebruiken voor openstaande bestellingen.

– Als je een kortingscode gebruikt voor artikelen waarvan de (totale) prijs onder de waarde van de kortingscode ligt, komt de restwaarde van de kortingscode te vervallen.

Werkt de code niet?

Neem dan contact op met onze klantenservice

Let op: nepacties

Er kunnen kortingscodes en winacties in omloop zijn die wij niet zelf opgezet hebben. Kortingscodes en winacties die via externe websites gecommuniceerd worden, gelden niet. In deze zogenaamde ‘phishing-acties’ worden onze naam en het logo misbruikt om persoonlijke gegevens te verzamelen. Trap hier niet in, het gaat om oplichterij. Hier kun je onder andere op letten:

Winacties van Livinnhome24 op Facebook zijn altijd gekoppeld aan www.facebook.com/livinnhome24 of worden rechtstreeks doorgelinkt naar een webpagina van Livinnhome24.
E-mails en nieuwsbrieven van Livinnhome24 kun je herkennen aan de afzender. Het e-mailadres moet eindigen met @livinnhome24.nl.
Alleen persoonlijke kortingscodes die via onze nieuwsbrief uitgegeven zijn, zijn geldig.