Betaalmethodes

Je kunt op verschillende manieren betalen bij ons. Voor de verwerking van je betaling online werken wij samen met Pay, die via beveiligde verbindingen verbonden is met verschillende banken.

Zo kun je betalen in onze webshop

Aanbetalen
Bij een bedrag vanaf € 500,- kun je ervoor kiezen om een aanbetaling te doen. Je betaalt dan tijdens het plaatsen van de bestelling 10% van het totaalbedrag met iDEAL, Visa- of Mastercard, Sofortbanking, giropay of Bancontact. Het restbedrag betaal je met PIN in onze winkel bij het afhalen in onze winkel in ‘s-Heerenberg of aan onze chauffeur die je bestelling bezorgd.
iDEAL
Als je internetbankiert bij ABN-AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank kun je je bestelling in onze webshop op een veilige manier betalen met iDeal. De betaling wordt meestal dezelfde werkdag nog verwerkt.
Afterpay logo

Riverty (voorheen: AfterPay)
Betaal achteraf. Oftewel, eerst zien, dan betalen.
Met Riverty kun je achteraf betalen via automatische incasso, een eenmalige machtiging of een digitale acceptgiro (DigiAccept).

Riverty heette voor 4 oktober 2022: AfterPay.
Riverty geeft jou nog meer financiële vrijheid en betalingsoplossingen die passen bij jouw manier van leven. Natuurlijk hoort daar ook een nieuw logo bij.

Hoe werkt het?
1: Kies tijden het betalen voor de Riverty betaalmethode en wij versturen je bestelling zodra deze voorradig is.
2: Na ontvangst van je bestelling ontvangt je per e-mail een betaaloverzicht van Riverty zelf. Je betaling verloopt dus via Riverty en niet via ons, Livinnhome24.
3: Betaal binnen 14 dagen na ontvangst van dat betaaloverzicht.

Het minimale bestelbedrag is €5,- en het maximale bestelbedrag voor Nederland: €2.500, voor België: €1.250 en binnenkort voor Duitsland: €1.500. 

Voor al je vragen over jouw achteraf betaling of een afgekeurde bestelling, moet je contact opnemen met Riverty zelf. Je betaling loopt via hen. Neem contact met hen op via hun website: vraag-en-antwoord, of telefonisch via 020-7230270 of via de chat op hun website.

in3

in3
Betaal in 3 keer met 0% rente.
Bestel nu je nieuwe tafel en betaal deze in 3 keer. Aan deze betalingsmethode zijn geen extra kosten verbonden.

Hoe werkt het?
1: Kies voor de in3 betaalmethode tijdens het afrekenen. Het totaalbedrag word gedeeld door 3. Betaal de 1e termijn direct via iDEAL. We versturen je bestelling als deze voorradig is.
2: Betaal de 2e termijn binnen 30 dagen, via een e-mail met een iDEAL-betaallink die je een paar dagen voor de 2e termijn ontvangt.
3: Betaal de 3e termijn binnen 60 dagen, via een e-mail met een iDEAL-betaallink die je een paar dagen voor de 3e termijn ontvangt.

Zo koop je een nieuwe tafel met de gemakken van gespreid betalen, zonder de kosten van een lening. Het maximale bestelbedrag is €3.000,-.

Voor de betaling doet In3 een snelle gegevenscontrole. Mocht onverwachts je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je contact opnemen met In3 of kiezen voor een andere betaalmethode.
Bij deze betalingsmethode ga je akkoord met de voorwaarden van in3.
Voor al je vragen over jouw betaling of een afgekeurde bestelling, moet je contact opnemen met in3 zelf. Je betaling loopt via hen. Bezoek daarvoor hun website: www.payin3.nl.
Het minimale bestelbedrag is €100,- en het maximale bestelbedrag €3.000,-

Helaas is het nog niet mogelijk om buiten Nederland af te rekenen met in3.

Lees meer.

Spraypay icoon

SprayPay
Betalen in 12 termijnen over een periode van maximaal 1 jaar.
Aan deze betalingsmethode zijn extra kosten verbonden.

Hoe werkt het?
Het termijnbedrag is het totaalbedrag gedeeld door 12. In totaal zijn er 12 termijnen verspreid over 1 jaar. 
1: Kies voor de SprayPay betaalmethode tijdens het afrekenen. Je wordt doorgestuurd naar de omgeving van SprayPay. Daar is er een inkomsten-lasting-toetsing en je logt in op je bankomgeving. Na een kredietcheck onderteken je een overeenkomst met SprayPay. Dit gaat heel snel.
Wij versturen de bestelling als deze voorradig is.
2: Na 30 dagen wordt de eerste termijn afgeschreven middels automatische incasso. Het precieze maandbedrag bereken je hieronder.
3: Iedere maand wordt er een termijnen automatisch afgeschreven.

Bij deze betalingsmethode ga je akkoord met de voorwaarden van SprayPay.
Het minimale bestelbedrag is €250,- en het maximale bestelbedrag is €5.000,-.
Zij rekenen een rentepercentage van 14%. Bestel je een kast bijvoorbeeld van €500,-, dan zijn de maandelijkse rentekosten €16,59.
Deze kosten komen dus bovenop de €500 van de kast, dus wordt het €500 gedeeld door 12 = €41,66 + €16,59 = €58,25 per maand.

Om het precieze maandbedrag te bereken ga je naar Spraypay.nl.
Helaas is het nog niet mogelijk om buiten Nederland af te rekenen met SprayPay.

Overboeking IBAN SEPA icoon

Overboeking (gratis)

Je maakt het bedrag zelf vooraf naar ons over op rekeningnummer: IBAN: NL61RABO0309325846​, o.v.v. het bestelnummer.
De betaalinstructies worden per mail naar je verzonden nadat je de bestelling hebt geplaatst.
Let op: je bestelling wordt pas in behandeling genomen nadat je betaling is ontvangen (transactietijd 1-2 werkdagen).

visa icoon

Visa/Mastercard
Betaal met je Creditcard. Voer uitgebreide nummer in dat op de kaart staat gedrukt. Dit nummer kan 13 tot 16 getallen bevatten. Daarnaast moet je bij een bestelling op internet de vervaldatum van de creditcard invullen. 

Sofort banking logo

Sofort Banking
Met Sofort Banking betaal je veilig en snel via internetbankieren van je eigen bank in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en Italië.

Giropay
Met Giropay betaal je veilig en snel via internetbankieren van je eigen bank in Duitsland of Oostenrijk.

bancontact

Bancontact
Met Bancontact betaal je veilig en snel via internetbankieren van je eigen bank in België.